Pehea e hoʻolālā ai i ke kahawai kahe o nā ʻāpana hoʻoheheʻe pololei?

(1) Nā mea nui i ka hoʻolālā ʻana i ke ala kahe nui o kahi kikoʻīhoʻoheheʻe ʻia

ʻO ke anawaena o ke kahawai kahe nui e pili ana i ke kaomi, kahe kahe a me ka manawa hoʻopiha piha o ka plastic molten i ka wā o ka injection.

I mea e hoʻomaʻamaʻa ai i ka hoʻoili ʻana i nā ʻōpala injection precision, ʻaʻole i hana pololei ʻia ke ala kahe nui ma ka ʻōpala, akā me ka hoʻohana ʻana i ka lima sprue.Ma keʻano laulā, pono e pōkole ka lōʻihi o ka lima o ka puka e pale aku ai i ka nui o ke kaomi ʻana i ke kahe i hoʻoheheʻe ʻia a e hōʻemi i nā kumukūʻai ʻōpala a me ka hana ʻana.

 

(2) ʻO nā mea nui i ka hoʻolālā ʻana i nā manifolds no nā mold injection precision

ʻO ka manifold hoʻoheheʻe pololei ʻana he ala ia no ka plastic i hoʻoheheʻe ʻia e komo maʻalahi i ka lua polū ma o ka hoʻololi ʻana i ka ʻāpana keʻa a me ke kuhikuhi o ke kahawai kahe.

ʻO nā mea nui o ka hoʻolālā manifold:

①E liʻiliʻi ka ʻāpana keʻa o ka manifold ma lalo o ke ʻano e hoʻokō ai i ke kaʻina hana hoʻoheheʻe ʻia o ka mold injection precision.

② ʻO ke kumu o ka hāʻawi ʻana i ka manifold a me ka lua he hoʻonohonoho paʻa, pono e hoʻohana ʻia ka mamao kūpono i ka axisymmetric a i ʻole ke kikowaena symmetric, i hiki ai i ke koena o ke kahawai kahe, e hōʻemi i ka nui o ka ʻāpana o ka ʻāpana.

③Ma keʻano laulā, pono e pōkole ka lōʻihi o ka manifold.

④E liʻiliʻi ka helu o nā huli i ka hoʻolālā ʻana o ka manifold, a pono e hoʻololi maʻalahi i ka huli ʻana, me ka ʻole o nā kihi ʻoi.

⑤ ʻO ka ʻili maʻamau o ka ʻili o loko o ka manifold he Ra1.6.

 


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-19-2022

Hoʻohui

Hāʻawi iā mākou i ka leo
Inā loaʻa iā ʻoe kahi faila kiʻi 3D / 2D hiki ke hāʻawi i kā mākou kuhikuhi, e ʻoluʻolu e hoʻouna pololei iā ia ma ka leka uila.
Loaʻa i nā leka uila

E hoʻouna i kāu leka iā mākou: